torstai 14. heinäkuuta 2016

PILVI PISARA pop up kauppa Fiskarsissa

Olen avannut työhuoneelleni Vanhalle Auratehtaalle Fiskarsissa pop up kaupan heinäkuun ajaksi. Kauppa on auki joka päivä klo 11-17. Työhuoneeni osoite on Peltorivi 9.

Myytävänä on pieniä pellavapyyhkeitä, huiveja, mekkoja ja housuja pellavasta. Housut olen tehnyt samalla mallilla kuin aikoinaan myymälääni LINLINiin. Niitä on saatavana on valko-pellavanväri-raidallisina, pellavanvärisinä ja mustina, vain muutamia kappaleita kutakin.  

Olen myös tehnyt patalappuja ja pannumyssyjä vanutetusta villaneuleesta. Isoäitiys innosti tekemään sarjan nukensänkyjä ja niihin petivaatteet patjoineen ja huopineen. Sänkyjen puusepätyön teki Miisa Hüter.

Kuvan taulut on maalannut Eeva-Kaisa Ailus.


Suolasirottimet ja pippurimyllyt on tehnyt puuseppä Petri Lehikoinen.






Vanhan Auratehtaan yläkerrassa on myös Leanika Kornin nahkatuotteita ja Knivo-veitsiä myynnissä myös muulloinkin kuin pop up kauppani aikana. Käytännössä niitä saa sieltä vuoden ympäri kaikkina päivinä.


Tässä näkymä yhteisestä myymälästämme pop up kauppani aikana. Kaikki tuotteemme on valmistettu talossa, Knivo-veitset talon toisessa haarassa. Leanikan ja minun työhuoneiden ovet on auki. Kuuntele Leanika n ja minun haastattelu www.radiofiskars.fi.

Työhuonetilamme käytävän seinille on ripustettu siellä työskentelevien kuvataiteilijoiden Eeva-Kaisa Ailus, Katja Örnberg ja Lino Garghentino maalauksia.




Maalaukset ovat seinillä esillä ja ostettavissa ainakin 31.7 asti.