tiistai 9. toukokuuta 2017

Myymälä Ruukin Aura

Fiskarsiin on nyt avattu uusi myymälä Ruukin Aura. Olen yksi viidestä perustajajäsenestä. Me kaikki asumme ja työskentelemme Fiskarsissa. Myymme itse myymälässä suunnittelemiamme ja valmistamiamme tuotteita. 


Mukana ovat lisäkseni kultaseppä ja muotoilija Kirsti Doukas, keraamikko Riitta Talonpoika, paperin ja paperituotteiden tekijä Erja Huovila sekä käsipainettuista kankaista laukkuja tekevä Tarja Mustakallio. Katso lisää Auran nettisivuilta www.ruukinaura.fi ja fb-sivuilta Ruukin Aura.

Minä myyn oman PILVIPISARA-mallistoni pellavatuotteita. Ne ovat kodintekstiilejä ja rentoja, yksinkertaisia vaatteita. Aikaisemmin valmistamastani vaatemallistosta on edelleen mukana  huippusuositut väljät housut.

Pyyhevalikoimaani kuuluu pikkupyyhe useasta eri kankaasta ja iso pyyhe kylpykäyttöön.Kattaustektiileihin kuuluu eripituisia pöytäliinoja sekä lautasliinoja. Halattimekko sopii moneen käyttöön, jopa nukkumiseen.

Vohvelikankainen pyyhe sopii erinomaisesti kylpyhuoneeseen.

 Keittiöön on tarjolla yksiväristen lisäksi ruudullisia ja raidallisia pellavapyyhkeitä.

 Pellavahuivia saa luonnonvalkoisena ja pellavanvärisenä.


Myymälä Aura sijaitsee Fiskarsin Ruukin pääraitilla, osoite Fiskarsintie 358 ja se on auki ympäri vuoden. Kunkin hetken aukioloajat on nähtävissä Auran sivuilla.